Skip to main content

Sök jobbet som kommunikatör

Vill du vara med och skapa effektiv kommunikation om samhällsviktiga frågor? Nu söker vi en driven kommunikatör till STUNS.

För att ligga i framkant letar vi ständigt efter människor med olika perspektiv och bakgrund, och söker nu dig som är nyexaminerad eller relativt ny på arbetsmarknaden. Som STUNS nya kollega kommer du bidra till att nyttja potentialen i Uppsalas unika förutsättningar, där tradition och nytänkande möts, och skapa möjlighet för en hållbar utveckling i hela regionen.

Om tjänsten

Hos oss kommer du arbeta som kommunikatör för att stötta hela organisationen (ett 20-tal kollegor) med olika former av kommunikation. Det kan gälla allt från strategisk kommunikation inom projekt, till genomförande av insatser via exempelvis presskontakt och sociala medier. Du är även en stöttande funktion vid mailutskick och den strategiska kommunikationen inför event. Dessutom har du övergripande ansvar för hur våra hemsidor uppdateras och förvaltas.

På STUNS kommer du bli en del av flera stora nätverk och träffa aktörer från hela länet. Du kommer arbeta i en flexibel arbetsmiljö där den ena dagen inte är den andra lik och där arbetsuppgifterna kan variera i både karaktär och svårighetsgrad. Uppdraget inkluderar därmed ständig vidareutveckling.

Din profil

För att passa i rollen gillar du att ta initiativ och att sätta igång aktiviteter, samtidigt som du tar ansvar för att driva uppdragen i mål på ett strukturerat sätt. Du är flexibel med hög service- och samarbetsförmåga. Du är skicklig på att anpassa ditt budskap till mottagaren.

Vi ser gärna att din profil inkluderar:

  • En högskoleexamen inom kommunikation eller annan likvärdig utbildning.
  • Ett intresse för hållbarhet och innovation.
  • En vilja att bidra med egna idéer och inspel i olika sammanhang.
  • En vilja att arbeta både självständigt och i grupp.
  • Ett driv att självständigt leta efter ny kunskap och nya områden att utvecklas inom.

Meriterande:

  • Goda kunskaper i Adobe Creative suite för stöttning inom grafisk design (speciellt Illustrator och Indesign, men även Premiere rush).
  • Goda kunskaper om WordPress.

Varför STUNS?

STUNS – Stiftelsen för samverkan mellan universiteten i Uppsala, näringsliv och samhälle, är en nationellt ledande organisation när det kommer till innovations- och samverkansfrågor. Vi har stort mandat och blir lyssnade på, vilket ger en bra grund för att bedriva påverkan, utveckling och förändring. Genom att ständigt arbeta i gränslandet mellan akademi, näringsliv och samhälle är vi en organisation med stor lyhördhet, ödmjukhet och flexibilitet.

STUNS värdeord är: Förändringsdrivare, Inkluderande, Nyfikna. Läs mer om dem och vår värdegrund på: https://stuns.se/hur-vi-arbetar/.

Ansökan och mer information

Ansökan och frågor skickas till Emma Ytterström, verksamhetsutvecklare på STUNS. Vid ansökan, skicka en presentation och ett CV till emma.ytterstrom@stuns.se.

STUNS värdesätter kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Tre STUNS-anställda sitter runt ett bord och skrattar

*kollegor på kontoret

*kollegor utanför kontoret

*vår kontorsbyggnad

sv_SE